Followers

Wednesday, February 20, 2008

Semuanya Kerana Cendawan

Salam,

kat sini aku nak share sesuatu...
sila lihat gambo yer..




hahaha...masyuk.....
walaupun tak banyak...
cek bonus ni aku dapat kerana menggunakan produk-2 cendawan Shampoo, kopi lingzhi, sabun, ubat gigi, cocozhi,spirulina, beberapa food health supplement dan beberapa product lagi...

hmmm..guna sendiri jer aku boleh dapat bonus..tu belum aju jadi serius seller lagi...
so tak rugi aku giler cendawan atau jadi cendawangila..
hehehe....

so kalau ada kengkawan yg berminat..bolehlaa buat sebarang pertanyaan ye...
DXN pun dah jadi salah satu sumber pendapatanku....

2 comments:

Syari said...

best juga ya. Tp dok out of mesia takleh join lah.

cendawan said...

memang best haa..tu tanggapan yg salah..walaupun ini produk Malaysia..
But di beberapa negara ianya merupakan no one produk..antaranya Philiphine, India ..dan mendapat sambutan di US...banyak negara dia dah masuk boleh tgk kat http://www.dxn2u.com/?mn=global kat situ ada list negara2 yg ada pasarannya. Kalau tak ada pun ok..company boleh set up utk u jadi stokist kat sana and then bayangkan semua yg jadi member kat sana bawah jagaan u..masyukkkk..