Followers

Wednesday, January 16, 2008

Tag Pertama Aku...

Bloggers yg bertanggungjawab men "Tagged" aku ialah kelat

Dipersembahkan kepada --->KELAT<---

dan setelah pening kepala apa yg kena dibuat..akhirnya aku faham rulesnya...
so inilah dekstop semasa aku.....



hmm..sekarang giliran aku pula nak tagged bloggers lain..jaga-jaga yer...

Tagged list

1. retna
2. Cik Fifi
3. Selenge Tol!
4. hakim
5. 2 gud 2 be true

aku rasa cukup ler lima bloggers utk di tagged kali ini....
jgn lupa ya...kepada yg telah di tagged, print screen le dekstop anda dan letakkan di blog ye....then tagged other bloggers to do the same thing...

Sekian....

6 comments:

Intan & Eddie said...

Ooo, cendawan dah berjaya ya. Keyboard intan ni buat hal. Print screen tak nak berfungsi. Entah ler, camne nak buat..tak taulah..

---> kelat said...

hehehe... lawo siottttt... keta ko ker tuh??? ngeh ngeh ngeh... meh kelat pinjam sat, bleh??? har har har

selenge tol! said...

Insyallah nanti kami akan menjawab tag anda

selenge tol! said...

terima kasih kerana menTag kami oke!

*wink

cendawan said...

Intan & eddie-slow-slow,Insya Allah nanti boleh ler tu..

Kelat-bukan keta aku laa, tu persona yg telah do modified. kalo keta aku, sure boleh pinjam..hehehe

selenga tol-sama-sama dan selamat menjawan

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網